Welkom

Crossing Borders is een samenwerkingsverband tussen restaurants in de Euregio  

Knipsels

Persbericht
21 april, Maastricht 2017

Sauter Wijnen met top uit Euregio op Preuvenemint

Sauter Wijnen strikt Crossing Borders voor het Preuvenemint. Dit Euregionale restaurantcollectief bestaat uit Café Sjiek, SOFA en drie sterrenrestaurants uit Nederland, België en Duitsland. Van de Bunt junior (De Leuf) zwaait samen met Christof Lang (La Becasse) en Jeroen Holten (SOFA) de scepter over de keuken in de stand van Sauter Wijnen tijdens het Preuvenemint 2017. Vivendum heeft een eigen stand, maar Alex Clevers is zeker betrokken bij de voorbereidingen.

SAUTER WIJNEN
Sauter Wijnen is al meer dan tien jaar actief op het Preuvenemint. Ralph Habets bevestigt de doordachte keuze voor deze unieke en in principe eenmalige samenwerking: “Het gros van dit unieke en exclusieve gezelschap is al klant bij ons. Vanuit dat perspectief ontstond ook het idee om dit samen te doen.”

SJIEK EN SOFA
Café Sjiek en SOFA Brasserie-Bar-Restaurant keren terug op het Preuvenemint, na jaren smaakmakers en vaste waardes te zijn geweest bij dit culinaire evenement. Robin Berben en Evelyne Holten zien het helemaal zitten. “Een geweldig initiatief” bevestigen ze allebei luidkeels.

CULINAIRE COMBINATIE
Deze combinatie is een primeur en aanwinst voor het Preuvenemint. Crossing Borders organiseert sinds 2012 gezamenlijke evenementen en is inzetbaar als partner bij gelegenheden in binnen- en buitenland om de euregionale contacten te versterken.

PREUVENEMINT
Het bestuur van het Preuvenemint is in zijn nopjes. Ralph Meijs bevestigt dit: “Partners van over de grens zijn voor ons al jaren een speerpunt. Met de komst van dit unieke gezelschap scoren we tegelijkertijd in België en Duitsland. De terugkeer van Sjiek en SOFA vinden we geweldig en De Leuf is eveneens al jaren voor ons een potentiële kandidaat.”
Sauter Wijnen: Ralph Habets 0031 (0) 651235463
Crossing borders: Armand Vliegen 0031 (0) 650205561

 

 

fullsizerender

2320160509_De-Standaard-Limburg_p-29(1)